Er wordt momenteel getoerd met vier shows, maar elke show kan natuurlijk aangepast worden aan specifieke wensen en omstandigheden. Henk en Dennis kunnen ook ingezet worden voor speciale opdrachten zoals een opening, jubilea of bijvoorbeeld als verkeersregelaars of chaotiseurs.

“Riddum en Biet”

veelgeprezen successhow

De mannen rijden rond op de Van der Lely brommer met Drum-Aan-Stel-Hanger. Op de speelplek start de show met slagwerkelementen. Luchtdrummen, Oraal drummen, “Raad de breek dan wel de biet” en een “Ros-er-maar-op-Los finale” zorgen voor hilariteit en een percussief groepsgevoel bij het publiek.

Riddum en biet

“De Koektrommelkakofonie”

kolderieke meedoeshow

Bepakt en bezakt komen de mannen met hun driewielbrommer en een gigantische hoeveelheid koektrommels aangereden. Met de ritmische koektrommels en hun klanken wordt samen met publiek gezorgd voor geregisseerde momenten, terwijl gewerkt wordt naar een spetterend finalespektakel. Hierbij kan de “raddraaier” en de “modeshow met kledinginspiratie door Yvon Jaspers” niet ontbreken!

koektrommelkakofonie

“Tet à Tet” op de Rest-o-Mobirette

unieke rijdende show

Op deze unieke “Enige Echte Rollende Keuken van Europa” de Rest-O-Mobrirette, kunnen de meest exquise gerechten al rijdend bereid worden. Voortbewogen door een driewielbrommer of elektrokar kan het publiek door gokelementen kans maken op een gratis lopend buffet met verrassingsgerecht! Ofwel “Tèt a Tèt op de Rest-O-Mobirette”. Chefkok Dennis bakt ze bruin terwijl Henk vakkundig stuurt. Wij rijden kokend, en koken rijdend! Uniek voor Foodtruckfestivals. Diverse varianten mogelijk.

Tet a Tet op de Rest o Mobirette

DOE HET ZELF dj

unieke DJ show met publiek

Op de unieke Spijkstaal UitklapStage mag de “Doe het zelf DJ” het publiek gek maken met een zelfgekozen single. Natuurlijk wordt dit aangemoedigd en begeleid door Henk en Dennis in hun foutste jaren 70 outfits. Op het hoogtepunt wordt er achter vanaf het podium een foto gemaakt met het publiek die de DJ ster na afloop meekrijgt. Een geweldig feest- en festivalconcept!

Doe het zelf DJ

  • back down
Top